Forum Fizik Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğlencelik Fizik > Fizik Projeleri-Kendimiz Yapalım
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

>>PROJE İSTEKLERİNİZ...<<

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 14>
Yazar
Modaretör
Modaretör
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 166
  Alıntı alpedo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: >>PROJE İSTEKLERİNİZ...<<
    Gönderim Zamanı: 25/Aralık/2007 Saat 22:53

Proje isteklerinizi artik bu baslik altindan isteyebilirsiniz...Açtiginiz yeni konular dikkate alinmayip kitlenecektir...

asagidaki konu basliklarida sizlere yardimci olabilir...

Düzenleyen alpedo - 26/Aralık/2007 Saat 19:14
forumfizik üyeleri onlarca özel mesaj geliyor yardım et,link silinmiş yeniler misin vb...artık forumfizikle ilgilenmiyorum.benden size hayır yok :) ilginize...
Yukarı Dön
Elena Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 170
  Alıntı Elena Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25/Aralık/2007 Saat 22:56
Tesekkürler Alpedo !
Yukarı Dön
fanci Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 4
  Alıntı fanci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26/Aralık/2007 Saat 01:23
bu baslik iyi oldu birkac arkadasima proje lazim yardimlarinizi bekliyorum tesekkur ederim.
2+2=5 mühim olan insanlık
her şey fızık ama hayat bitik...
Yukarı Dön
bu4e_359 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
  Alıntı bu4e_359 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26/Aralık/2007 Saat 17:44
arkadaslar acil bir proje ödevim var konusu farketmez serbest bir proje yardimi olursaniz sevinrm(=
Yukarı Dön
kacak41 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
  Alıntı kacak41 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26/Aralık/2007 Saat 18:27
bana birtane proje yollamistiniz fakat daha farkli projelr varsa bana birdaha yollaya bilirmisiniz
simdiden tesekürler

Yukarı Dön
dream_ny Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
  Alıntı dream_ny Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Aralık/2007 Saat 11:54

çok sagol

Yukarı Dön
pink_einstein Açılır Kutu Gör
Modaretör
Modaretör
Simge

Gönderilenler: 695
  Alıntı pink_einstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Aralık/2007 Saat 23:09
saq oL aLpedo;
özeLinize yolladim projeLeri...
NTUU-KPI Matematik BöLümü
Yukarı Dön
enriko Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı enriko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29/Aralık/2007 Saat 22:51
sey banda proje dersim için proje lazim basit bi proje olabilr ne olursa olsun farketmez simdiden tesekkürler lise2 ye gidiorum bu arda ona göre?
Yukarı Dön
fb_1907 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
  Alıntı fb_1907 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30/Aralık/2007 Saat 11:23
fizikten dönem ödevi aldim hoca proje yapip getirceksn dedi akü vb seler aklima geldi ama sonra nasi yapcam die düsündüm hoca baskasina yaptirinca anliomus da zaten öle bise aklimdan geçrmedim nolur yardim ediiiiiinn!!!CryCryCry 9.sinif örencisiyim! mümkünse kolay ama güzel projeler sölerseniz çok sevinrmmm Smilesimdiden yardimlarinis için çok saolun =))) 
Yukarı Dön
konal_2005 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı konal_2005 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30/Aralık/2007 Saat 11:23
arkadaslar dönem ödevim fizikten lise 3 ögrencisiyim hocam proje yapmami istedi konu seçiminde özgürüm nasil bi proje yapabilirim?
fikirlerinizi bekliorum smdiden tesekkrlerSmile
Yukarı Dön
Modaretör
Modaretör
Simge

Alıntı pink_einstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30/Aralık/2007 Saat 11:26

Orjinalini yazan: enriko

sey banda proje dersim için proje lazim basit bi proje olabilr ne olursa olsun farketmez simdiden tesekkürler lise2 ye gidiorum bu arda ona göre?

Orjinalini yazan: fb_1907

fizikten dönem ödevi aldim hoca proje yapip getirceksn dedi akü vb seler aklima geldi ama sonra nasi yapcam die düsündüm hoca baskasina yaptirinca anliomus da zaten öle bise aklimdan geçrmedim nolur yardim ediiiiiinn!!!CryCryCry 9.sinif örencisiyim! mümkünse kolay ama güzel projeler sölerseniz çok sevinrmmm Smilesimdiden yardimlarinis için çok saolun =))) 

Orjinalini yazan: konal_2005

arkadaslar dönem ödevim fizikten lise 3 ögrencisiyim hocam proje yapmami istedi konu seçiminde özgürüm nasil bi proje yapabilirim?

LinKLeri özeLinize yoLLadim..
Yukarı Dön
ehsah Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı ehsah Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30/Aralık/2007 Saat 14:41
benimde carsambaya kadarCryCry hemen yapa bilecegim yapilisi olan kolay bi lise 1 projesine ihtiyacim var ve cok acil simdiden tsklerEmbarrassedEmbarrassed

Düzenleyen ehsah - 30/Aralık/2007 Saat 15:57
Yukarı Dön
ehsah Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı ehsah Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31/Aralık/2007 Saat 12:57
PINK,ALPEDO VE DIGER ARKDASLAR LÜTFEN YARDIM EDIN SON 2 GÜNÜM KALDICryCry
Yukarı Dön
Modaretör
Modaretör
Simge

Alıntı pink_einstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01/Ocak/2008 Saat 00:37
Orjinalini yazan: ehsah

benimde carsambaya kadarCryCry hemen yapa bilecegim yapilisi olan kolay bi lise 1 projesine ihtiyacim var ve cok acil simdiden tsklerEmbarrassedEmbarrassed
Pm attim;koLay qeLsin..
Yukarı Dön
abdullah Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı abdullah Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02/Ocak/2008 Saat 23:33
Arkadaslar acil deney lazim lütfen yardimci olursaniz sevinirim msn adresime yollayin kolay olsun ama:D
Yukarı Dön
SulhHitap Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı SulhHitap Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03/Ocak/2008 Saat 19:52
Orjinalini yazan: konal_2005

bende lise 1 im banada uygun malzemelrini herhangi bir yerden alabilecegim bi proje olursa iyi olur (pazardan karpuz seçer gibi proje istiyozLOLBig%20smile)
Sulh       Hitap     aka    hga
Yukarı Dön
Modaretör
Modaretör
Simge

Alıntı pink_einstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Ocak/2008 Saat 16:08
Orjinalini yazan: SulhHitap

bende lise 1 im banada uygun malzemelrini herhangi bir yerden alabilecegim bi proje olursa iyi olur (pazardan karpuz seçer gibi proje istiyozLOLBig%20smile)

Pm attim; iNcele projeLeri koLayLarda var!
Yukarı Dön
mustafak Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı mustafak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Ocak/2008 Saat 19:25
merhaba arkadaslar. ben de gebze anadolu anadolu lisesi'nde 3.sinif ögrencisiyim. dönem ödevimi fizikten aldim. bir arkadasimla ortak bir proje yapmayi düsünüyoruz ve tabi iki kisi olunca projenin daha nitelikli olmasi gerekiyor ve biz farkli birsey yapmak istiyoruz. laboratuarda bilim teknik sayfalarindaki projelerden zaten birsürü var. yardimlarinizi bekliyorumSmile
Yukarı Dön
Modaretör
Modaretör
Simge

Alıntı pink_einstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Ocak/2008 Saat 21:51
Orjinalini yazan: mustafak

merhaba arkadaslar. ben de gebze anadolu anadolu lisesi'nde 3.sinif ögrencisiyim. dönem ödevimi fizikten aldim. bir arkadasimla ortak bir proje yapmayi düsünüyoruz ve tabi iki kisi olunca projenin daha nitelikli olmasi gerekiyor ve biz farkli birsey yapmak istiyoruz. laboratuarda bilim teknik sayfalarindaki projelerden zaten birsürü var. yardimlarinizi bekliyorumSmile

özeLine attiqim LinkLer i$ini koLayLa$tircaktir =)
Yukarı Dön
eceglr Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı eceglr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05/Ocak/2008 Saat 23:47
Arkadaslar çok acil projelere ihtiyacim var 9.ci sinif ögrencisiyim özele yollarsaniz sevinirim.. Yardimlarinizi bekliyorum
Yukarı Dön
Modaretör
Modaretör
Simge

Alıntı pink_einstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06/Ocak/2008 Saat 15:41
Orjinalini yazan: eceglr

Arkadaslar çok acil projelere ihtiyacim var 9.ci sinif ögrencisiyim özele yollarsaniz sevinirim.. Yardimlarinizi bekliyorum

Pm attim.!
Yukarı Dön
g.i.g. Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı g.i.g. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06/Ocak/2008 Saat 21:45
ya bende 9. sinif ögrencisiyim. Ve fizik projesine ihtiyacim var. yardim edebilir misiniz?
Yukarı Dön
Modaretör
Modaretör
Simge

Alıntı pink_einstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07/Ocak/2008 Saat 11:30
Orjinalini yazan: g.i.g.

ya bende 9. sinif ögrencisiyim. Ve fizik projesine ihtiyacim var. yardim edebilir misiniz?

Ederiz tabi =) ÖZeline yoLLadim projeLeri
Yukarı Dön
nurialco Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı nurialco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08/Ocak/2008 Saat 20:32
sa ben yeni kayit oldum lise 3 de okuorum proje lazim sole kolay bisi rica etsem :S pilsiz el feneri aklima yatti ama malzemeleri bulmak zor bi yardim:S
Yukarı Dön
erhan Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı erhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10/Ocak/2008 Saat 11:34
Benim bugün projeye ihtiyacim bana proje yollayabilir misiniz?Acillllllllllllllllll.Birden çok olursa iyi olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 14>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör
Forumda En Son Mesaj Yazılan Konular.
Konu
Yazan
Tarih ve Saat
Okunma
Cevap
Forum Kategorisi
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın YENİ ÜYELER MERHABA DEMEDEN GEÇMEYİN :))))fizikci_iremm07/Eylül/2010 * 00:455793262Yeni Üyeler için ilk Mesaj!
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın fizik bölümünde 2.sınıf olmakfizikci_iremm07/Eylül/2010 * 00:411872Yeni Üyeler için ilk Mesaj!
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın ne okuyorsunuz?zümrüt05/Eylül/2010 * 12:56266563Anketler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın KRAL VE KRALİÇEGÖKTÜRK17/Ağustos/2010 * 12:251632Biraz Düşünelim!(Bazı Düşünce soruları)
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın %100 YERLİ MALI SORUGÖKTÜRK17/Ağustos/2010 * 12:211935Biraz Düşünelim!(Bazı Düşünce soruları)
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın FİZİK; TEKNİK TERİMLER SÖZLÜĞÜrdrd16/Ağustos/2010 * 00:0167211Programlar
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın PROGRAM İSTEKLERİtalha5929/Temmuz/2010 * 17:51123316Programlar
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın : ))fizikci_iremm26/Temmuz/2010 * 23:082502Karikatürler
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın zaman 4boyutmu ? değilmi?4thdimension24/Temmuz/2010 * 22:0277716Kuantum Fiziği
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Astronomi ve Uzay Bilimleri Kitabıforsea5824/Temmuz/2010 * 10:0712002e-kitap Arşivi

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.56a [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2009 Web Wiz

Bu Sayfa 0,047 Saniyede Yüklendi.
nedir nasıl yapılır Selçuk Beyin Oyunu